Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Arges

Teren De Vanzare Arges

Curtea de arges azi 12:10. Gaseste rapid terenuri de vanzare.terenuri agricole de vanzare din zona ta!

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Explorează 28 anunțuri pentru teren de vanzare maracineni arges la cele mai bune prețuri. Afla primul care sunt cele mai noi anunturi adaugate in categoria terenuri de vanzare in arges (judetul). Teren in zona curtea de arges, strada busaga,suprafata 1500 m, deschidere 24 de m,stradal.pret negociabil se poate racorda la gaze, curent, apa si canalizare terenul nu are nici o constructie pe ea.

Teren De Vanzare Imobiliare In Arges Olx Ro Pagina 7
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/arges-judet/q-teren-de-vanzare/?page=7
Judet bucuresti ilfov prahova dambovita arges brasov mures constanta timis alba arad bacau bihor. Vand 2100 m2 de teren intravilan si casa batraneasca cu 3 camere (toate utilitatile) situate la soseaua principala in geamana, arg. Vanzare teren intravilan smeura otelesti, suprafata 5000 mp, cadastrul este facut pentru parcele de cate 500 mp aproximativ , deschiderea fiind de 23m pentru fiecare parcela , drum acces 7m.

Vand teren intravilan cu suprafata de 3000 mp construibil pt casa sau decizia va apartine curtea de arges 128785 anunturi curtea de arges ot.

Anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in calinesti, arges | suprafata (mp): Teren in zona curtea de arges, strada busaga,suprafata 1500 m, deschidere 24 de m,stradal.pret negociabil se poate racorda la gaze, curent, apa si canalizare terenul nu are nici o constructie pe ea. Oferte terenuri extravilane de vanzare din judetul arges.

Imobilul este situat in comuna glambocu, jud. Contacteaza un agent re/max pentru cele mai avantajoase anunturi de terenuri de inchiriat sau la vanzare! Select category you would like to browse.

Vand Sau Inchiriez Teren Langa Manastirea Curtea De Argescurtea De Arges Adroa Realty Buy
vizitati articolul complet aici : https://adroa.top/realty-buy/?header=Vand+sau+inchiriez+teren+langa+Manastirea+Curtea+de+ArgesCurtea+de+Arges
Oportunitate de investitie deschidere la strada circulata posibilitate extindere. Judet bucuresti ilfov prahova dambovita arges brasov mures constanta timis alba arad bacau bihor. Mosoaia este o localitate de 5693 de locuitori situata la vest de pitesti, fiind strabatuta de dn 67b ce leaga pitestiul de dragasani.

Terenul arabil este are suprafata de 5037 mp si se afla in intravilanul localitatii mosoaia din judetul arges.

Teren de vanzare băiculesti, arges. Teren de vanzare pitesti, arges tip: Explorează 28 anunțuri pentru teren de vanzare maracineni arges la cele mai bune prețuri.

Teren in zona curtea de arges, strada busaga,suprafata 1500 m, deschidere 24 de m,stradal.pret negociabil se poate racorda la gaze, curent, apa si canalizare terenul nu are nici o constructie pe ea. Imobilul este situat in comuna glambocu, jud. Terenuri de vânzare în județul arges.

Teren Intravilan In Com Baiculesti Sat Tutana Jud Arges Com Albestii De Arges Zamfira Id 15590123
vizitati articolul complet aici : https://www.bizoo.ro/firma/zamfirageorge/vanzare/15590123/teren-intravilan-in-com-baiculesti-sat-tutana-jud-arges
Pe propertybook gasesti toate terenurile de vanzare din argeș la un loc. Explorează 28 anunțuri pentru teren de vanzare maracineni arges la cele mai bune prețuri. Va prezentam spre vanzare un teren situat in satul ciocanu, comuna dambovicioara, jud.

Teren de vanzare pitesti, arges tip:

Oferte terenuri extravilane de vanzare din judetul arges. Anunțuri actuale privind vânzarea de terenuri în chișinău și moldova. Curtea de arges, judet arges.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Arges"